Chaya Handpan logo

Chaya® Handpan ~ een klank die je raakt

Chaya, de meest verkochte handpan

Chaya® handpannen staan internationaal bekend om de perfecte tuning, prettige resonantie en enorm hoge kwaliteit en stabiliteit. Samen met de warme, rijke klankkleur, zorgt dit ervoor dat bekende artiesten dit instrument graag gebruiken.

Het unieke bouwproces in combinatie met de beste materialen, leiden tot een handpan met een fijne aanslaggevoeligheid en een hoge toonveld-stabiliteit. De Chaya® handpan is geschikt voor zowel de startende als gevorderde speler. Bijzonder is onze GRATIS oriëntatie-sessie die jou de gelegenheid geeft dé Chaya® handpan te vinden die helemaal bij jou past! Deze sessies worden gegeven in de HandPanShop in Bunnik (Utrecht).

De Chaya® handpan wordt veelvuldig in de drum- en percussiewereld gebruikt, maar sluit ook goed aan bij klanktherapie en meditatie.

Waarom is de Chaya® handpan zo geliefd?

Europees geregistreerd 

Chaya® is het Europees geregistreerde handelsmerk van de bouwer Rastislav Belko en de eigenaar van de HandPanShop, Henk-Jan Pelle. Een samenwerking van twee gedreven handpan-liefhebbers. Lees het bijzondere verhaal van het ontstaan van de Chaya® handpan: beginnend in een Slowaakse garage met zelfgemaakt gereedschap en een pizza-oven, tot een bijzondere ontmoeting tussen Rastislav en Henk-Jan, en de uiteindelijke internationale bekendheid die Chaya® kreeg.

Hoge kwaliteit Chaya® handpan

Bij het bouwen van de Chaya® handpannen doen wij geen enkele concessies met betrekking tot het materiaal en de productieprocessen. Lees hier meer over de Chaya® handpan.

Internationale artiesten die Chaya® bespelen

Onze Chaya® handpan wordt bespeeld door artiesten die wereldwijd bekend staan. Denk aan Loris Lombardo, Martin Verdonk, Marko Bandera en het ensemble van Nederlandse spelers bestaande uit Marcel van Cleef, Femke Krone en Boudine van Slobbe, bekend van Slagerij van Kampen.

Toonsoorten Chaya® handpan

De Chaya® handpan is in verschillende toonsoorten verkrijgbaar.

Online winkel handpannen Chaya® 

Neem een kijkje in onze Chaya® webshop.

Vragen over de Chaya® handpan?

Ga naar onze pagina met veelgestelde vragen over de Chaya® handpan.

Chaya® handpan Google-review Boudine van Slobbe:

“Chaya Handpan vind ik echt een superfijne handpan. Sinds een paar jaar ben ik endorser, en speel ik erop tijdens voorstellingen met Slagerij Van Kampen, bij Ecstatic Dance Events, en Sound Healings. Maar ook gewoon thuis. Het is een robuuste pan waarop je heel gevoelig en meditatief kunt spelen, maar ook percussief. Je kunt er ook echt op rocken zeg maar, wat ik erg fijn vind. Ik sleep hem dus altijd overal mee naartoe, en hij blijft echt in perfecte staat. Echt een superfijne pan, waar ik nog steeds heel erg blij mee ben.”

Chaya handpan

mail@chayahandpan.nl
+31 621 554 198
Traaij 192
3971 GV  Driebergen-Rijsenburg
Nederland (alleen op afspraak)