Chaya Handpan logo

Hoe onderhoud ik mijn Chaya® handpan? 
Wij hebben voor jou een uitgebreide handleiding gemaakt, waarin exact staat omschreven hoe je het best je Chaya® handpan onderhoudt en beschermt. Neem een kijkje op de pagina Onderhoud handpan Chaya®.

Wat kost een handpan van het merk Chaya®
De kosten van een Chaya® handpan liggen rond de 2000 euro. De laagste prijs is 2250 euro en de hoogste prijs van een Chaya® handpan is 2300 euro. De kosten van handpannen zijn onder andere afhankelijk van het gebruikte materiaal en de kwaliteit van de maker. LET OP: de goedkoopste handpannen hebben vaak niet de toonsoort die de meeste mensen aanspreekt en/of zijn minder stabiel en duurzaam. 

Waar is de Chaya® winkel?
In de HandPanShop in Bunnik (Utrecht) bevindt zich de showroom met een grote collectie Chaya® handpannen. Hier kan je workshops volgen om te ontdekken of de handpan überhaupt jouw instrument is. Wil je een handpan aanschaffen maar twijfel je bijvoorbeeld tussen de verschillende toonsoorten? Maak dan gebruik van de uitgebreide aankoopbegeleiding en wel in de vorm van een 1,5 uur durende kosteloze oriëntatie-sessie. Hierbij gaat een ervaren handpanspeler met jou in alle rust kijken welke Chaya® handpan jouw match is. 

Waarom moet ik een Chaya® handpan kopen?
Chaya® is het meest verkochte handpanmerk. Internationaal bekende artiesten spelen op de Chaya® handpan, vanwege o.a. de uitmuntende kwaliteit, perfecte tuning en prachtige klankkleur. Deze handpan is ideaal voor zowel beginners als gevorderden.

Verkopen jullie ook een Chaya® handpan standaard?
Jazeker, neem een kijkje in onze online winkel Handpannen van Chaya®.

Welke Chaya® handpan kopen?
Diverse factoren bepalen welke Chaya® handpan het best bij jou past en welke jij het mooist vindt. Maak hier een afspraak voor een GRATIS oriëntatie-sessie waarbij een ervaren handpanspeler in alle rust uitgebreid de tijd neemt om met jou dé Chaya® handpan te vinden waar jij nog jaren pleziert van zult hebben. Of doe alvast wat voorwerk en leer hier meer over de Beste handpan kiezen.

Kan ik handpan leren spelen?
Jazeker, op de website van de HandPanShop hebben we een hele pagina besteed aan de mogelijkheden waarop jij kan leren de handpan te spelen.

Waar kan ik een handpan-workshop volgen?
Wij geven zelf handpan-workshops in Bunnik in onze showroom. 

Kan ik beter een Chaya® handpan of Chaya® tongue-drum kopen?
Het merk Chaya® bouwt geen tongue-drums. We hebben een artikel geschreven over de verschillen tussen een handpan en een tongue-drum, die wij ook in onze handpan-shop in Utrecht verkopen. Lees het artikel Moet ik een handpan of tongue-drum kopen? 

Kan ik een Chaya® hand-drum kopen?
Er worden veel verschillende benamingen in de muziekwereld gebruikt. Zo wordt een handpan wel eens een hand-drum genoemd, vooral door Engelstalige mensen, maar dat is niet juist. Een hand-drum is feitelijk een totaal ander instrument.

Chaya® handpan Google-review Jette Schniering:

(Google-vertaling uit het Duits)
Ontzettend fijn contact! Service van de beste soort. De Chaya handpan in C mineur is prachtig gemaakt en gestemd. Een echt wonder! Mijn oprechte dank voor dit instrument en het hele avontuur. 

Chaya handpan

mail@chayahandpan.nl
+31 645 922 966
Traaij 192
3971 GV  Driebergen-Rijsenburg
Nederland (alleen op afspraak)