Verstelbare licht gekleurde houten standaard voor de handpan

 € 85,00
Aantal:

Wij hebben deze standaard ook in een donkere houtkleur. Kies voor de donkere variant.

Een stabiele en verstelbare licht gekleurde houten standaard voor de handpan, Hang en tank-en tonque drums. Geschikt voor instrumenten van diverse afmetingen van circa 45 tot 60 cm diameter.

Deze "medium" maat kies je als je een een gemiddelde lengte hebt en zittend wilt spelen. De andere en kleinere standaard "small" is geschikt voor kinderen of volwassenen die heel laag willen spelen.

Deze standaard is gemaakt van hout en is middels de 4 schroeven aan de zijkant verstelbaar in verschillende hoogtes en posities. Op deze wijze kun je de standaard altijd in de juiste houding bespelen en is deze te gebruiken voor handpannen van verschillende diameters. Naast handpannen en Hangs is de standaard ook geschikt voor een RAV-drum en andere tank of tonquedrums. Een degelijke en stabiele standaard met een uitstraling die mooi past bij de handpan. De standaard kun je inklappen en is daardoor makkelijk mee te nemen. Een uitkomst voor mensen met een smalle schoot voor wie de handpan soms moeilijk hanteerbaar is en tevens ideaal als je meerdere handpannen tegelijk wilt bespelen. De speciale rubber dopjes isoleren de trilling van handpan van de standaard zodat deze helemaal vrij kan resoneren.

Het model weegt circa 2 kg. De afmeting opgevouwen is: 18 cm x 18 cm x 78cm.  De speelhoogte vanaf de vloer gemeten is ongeveer 60 cm en verstelbaar tot 69 cm.

Wij hebben deze standaard ook in een donkere houtkleur. Kies voor de donkere variant.

Artikelnaam:  Verstelbare licht gekleurde houten standaard voor de handpan
Rubriek: Handpan accessoires
Artikelcode:  standaard-licht-2023
Material:   Hout lichte kleur
Weight:   2 Kg